IT'S DARK OUTSIDE, IT WILL NEVER BE LIGHT AGAIN.


Haha, jag tog det här fotot klockan 4!  Och det var redan så här mörkt, fast sedan är det ju lite ljus eftersom att rummet speglas i fönstret.. Och nu är det kolsvart... Haha, jag älskar detta mörkret, då känns det som vinter.. Det är mindre än en månad till 1:a advent! Mahaha! Jag längtar dit! Jag hoppas att det snöar här nere i Halland lika mycket som det gjorde förra året. Då var det väldigt mycket, eller det tyckte jag i alla fall, haha! En kompis till mig säger att det ska bli över 1 meter tjockt snö! Haha, jag tror inte det kommer bli så mycket, hoppas jag i alla fall, då kommer man ju knappt fram någonstans!

Ja, nu mår jag lite bättre, men jag börjar bli j*vligt trött! Och jag börjar känna mig lite tjock i halsen.. Inte bra inte bra! Jag hoppas i alla fall att jag blir frisk innan fredag, jag och Johanna ska shoppa på lördag, hehe^^.
Vi ska köpa Ben & Jerry glass, 1 glass paket, hon säger att det är så mättande att man inte orkar äta hela på egen hand. Hehe, jag har aldrig ätit Ben & Jerry glass, men jag har hört att det är många som tycker den är väldigt god! Det finns ju olika smaker av den, men jag vet inte vilken som e godast :S Vi ska också köpa en stor Coca-Cola flaska och godis, HAHA vi kommer nog inte orka mycket. Sedan har vi ca 300 kr kvar att shoppa kläder för. Vi ska handla på H&M, min favorit klädaffär! Men det är nog ganska uppenbart att jag kommer vara frisk redan imorgon, jag mår ju inte jätte dåligt, hehe. Men nu har jag skrivit så mycket att jag tror det är dags att sluta med det nu, haha! Men jag kommer nog upp med flera inlägg senare ikväll! :D

Om du nånsin har ätit Ben & Jerry glass, vilken är din favorit smak i så fall?

Comments -->
Skrivet av:: anapanda - konstblogg

Phish Food! Den är såååå himla god ♥ Och cookie dough! ååh mumma. bara för det måste jag nu fara ner till affären och köpa två burkar B&J's hah!



hjälp mig komma på vem jag ska teckna härnäst :) Klicka in dig på bloggen (http://anapanda.webblogg.se/2010/november/ide-torka.html#comment) och ge förslag på en person du vill att jag ska rita av!

2010-11-15 @ 17:38:11
Blogg/Webbsida: http://anapanda.webblogg.se/
Skrivet av:: CECILETTE - CECILIA EWERLÖF

Jag med <33

2010-11-15 @ 18:39:04
Blogg/Webbsida: http://cecilette.blogg.se/
Skrivet av:: R O B I N A

okej :) det är bara bra här :D hr har dagen varit? =)

2010-11-15 @ 19:10:02
Blogg/Webbsida: http://refflan.blogg.se/
Skrivet av:: CECILETTE - CECILIA EWERLÖF

hahah :D <3

2010-11-15 @ 19:27:58
Blogg/Webbsida: http://cecilette.blogg.se/
Skrivet av:: CECILETTE - CECILIA EWERLÖF

Haha.. ja <3

2010-11-15 @ 19:32:41
Blogg/Webbsida: http://cecilette.blogg.se/

Lämna gärna något:

Har du något namn?
Kom ihåg mig?

Har du någon e-mail? (publiceras ej)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0